Ny väg

och så händer det...
Jag frigör äntligen tid för att få igång min egna hemsida och förverkliga en liten dröm som jag haft det senaste året;  En hemsida där förstås min blogg fortsättningsvis kommer ligga. Men jag skall erkänna att det känns lite konstigt och faktiskt smått skrämmande att ge upp den plats där jag funnits sedan 2006. Kommer detta fungera lika bra? För saken är den att jag varit mycket nöjd med Blogger och har egentligen inget att klaga på. men nu får jag så många andra möjligheter och dessutom kan bestämma allt själv. Eller?

Jag tar en ny väg, väljer en annan resa - Helt utan skyddnät, men känns ändå helt rätt.

Etiketter: blogga

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln