Ericdagen

Och så går ännu en vecka. Det börjar med regn och kyla och avslutas med sol och värme. Pojkarna vill åka och bada, kvinnorna bada i sol. Jag vill bara avsluta den här veckan med lugn och frid, bada i klyschighetens tveksamma verklighet.

Och medan min son är ovetande om att det är hans namnsdag, ägnar jag tid till att gå igenom hans snart tolvåriga liv. Och sedan fortsätter jag med att fundera över vad jag gjort under denna tid. Ja ni vet;  "tiden går så fort" och allt det där. 

Och min farfar; Eric Sr far också förbi i mina tankar och någonstans inom mig är det något som säger att Erikdagen en gång i tiden var helgdag, men det var i så fall för väldigt länge sedan. Kunde det i så fall vara Erik den Helige som firades? Det kommer jag dock inte ta reda på nu, utan istället fortsätta reflektera, lyssna på fågelsång och invänta regnet som de säger är på ingång.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln