en resa för kropp och själ

Dag 2
Jag har checkat in på en fitnessresort. Kom igår.  Helt av egen fri vilja skall tilläggas och utan att ha några inre slagsmål med mig själv. Det är hälsosamhet som är ledordet. Än så länge har tiden gått åt till att rekognisera och lära mig var allt finns på denna anläggning, men mycket tid i poolen har redan hunnits med och jag är övertygad om att detta kommer bli bra rehab för mina knän och krånglande axel. Än så länge känns livet gott här och jag ser med tillförsikt framemot ett par bra träningsveckor. Min förhoppning är att skriva om hela det här äventyret här. Nu dags för en nyttolunch!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln