Uppdaterad

Även om jag sitter på min "isolerade ö" tar jag ständigt emot nyheter från alla hörn. 100 år sedan skotten i Sarajevo har inte gått mig förbi. Inte heller 25årsdagen av Polens frihet. FotbollsVM rullar på även här och jag följer och njuter av nyheten att Ljungskile går till halvlek av serien som serieledare. Så underbart! 
I Nordamerika är kanske den absolut mest spännande tiden nu. Draft och stundande free agent - marknadens öppnande. Jag väntar spänt på vad Toronto Maple Leafs skall hitta på för galenskap nu. Överbetala Brodeur som back up? Det stör mig enormt att man byter bort Carl Gunnarsson. Inte därför att han är svensk, för det spelar ingen roll, men för att han antagligen var Maple Leafs bästa defensiva back förra säsongen. Det blir ännu mer ologiskt då man förklarar bytet med att man ville ha en mer "stay at home defender". Det kan knappast Polak bli.

På sådant tänker jag när jag befinner mig långt hemifrån. Saker och ting som är viktiga för mig. Att vara uppdaterad på sånt både i min närhet och i omvärlden även om det är semester, sol, bad och lättja. Aldrig avprogrammering.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln