Längtan

Så här ser mitt ödmjuka fightingface ut. Så här ser mitt ödmjuka fightingface ut.

Sommaren rullar på.Värmen fortsätter att hålla vårt semesterfirande land i ett välmående-eufori. och trots att det säkert finns de som tycker att det både är för varmt och för torrt, så är det väl trots allt så här vi vill ha vår svenska sommar. 
Jag har fortfarande semester, men är väl medveten om att både den och denna härliga sommar snart är över. Om tre veckor sätts allt i gång. Inkluderat träningssäsongen.
På gårdagens sommarträningspass visade det säg att formen knappast är den bästa och att jag har långt kvar om jag på ett ansenligt sätt vill möte mina träningsvänner för lite officiell hardcore judo om ett par - tre veckor. Varje ny höststart blir lite, lite tuffare och med åren har det blivit livsviktigt för mig att hålla igång under sommaren för att hålla mig skadefri under hösten. 
Men, lika trött som jag är av både egen träning och klubbengagemag någon gång där i slutet av maj/början av juni, lika hungrig är jag att få komma igång vid den här tiden på året. Att få träffa vännerna igen, att få svettas, få lida, få vara med om den där kicken som infinner sig när allt funkar och man känner sig stark och bra.
Så jag jobbar på med min egna träning. Dag för dag. Mitt knä värker, axlarna är stela och i huvudet rör sig mest "fientliga trupper" mot fysisk aktivitet. Det handlar om att fokusera. Det handlar om livet.
 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln