Bakfull ångest

Jag lyssnar på musik, ser på musikvideos, dricker öl och stirrar in i mina bokhyllor. Det är tisdagen efter valet, eller supervalåret som det av någon underlig anledning valts att kallas. "Super" blev det dock inte och jag har förstås funderat över det där resultatet, precis som så många andra gjort. Jag har skrikit åt kylan, mörkret och galenskapen. Och jag har velat slåss, dricka mig våldsamt berusad och ta natt-tåget härifrån, långt, långt bort. Jag har känt de värsta krafterna inom mig mobilisera sig. Jag är ingen bra människa då.

Jag har Anna hertzman låt "Bakfull ångest" i tanken. En bra titel till detta inlägg. Ett supervalår med en rejäl baksmälla är vad det är. Och i kväll nere vid sjön när solen så där vackert var på väg ner, svor jag att aldrig mer förbanna eller förlöjliga ljusets makter. Något som en livspoet som jag emellanåt har gjort

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln