Innan jag somnar

Innan jag somnar lyssnar jag på världens bästa musik; tystnaden.
Och jag tittar på mörkret med vidöppna ögon. Det har varit en bra dag och när jag summerar så här några få minuter innan jag kommer dras med tilll sömnrikets trygga boning, går jag igenom ögonblick för ögonblick. Hur jag inte ville gå upp i morse, hur det tog evigheter innan jag satt i bilen. Första koppen kaffe på jobbet och sedan en arbetsdag som bara försvann rekordsnabbt. Sedan en helkväll på klubben. Glädje, skratt och trivsel, men också frustration och ilska över misslyckade tekniker, påträngande åldersfenomen och smärta. Hemma sedan en stilla stund med min son, lite mys innan vi skiljs åt för några dagar. Han nöjd - jag lycklig. Nu sover jag snart. Somnar med ett leende.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln