Livet på en pinne

Det är ytterst sällan som jag numera lyckas överaska min omgivning på något vis. Än mer sällan att jag lyckas överaska mig själv. Men nu har det hänt! Bara så där ..så ..köpte jag en supertrendig selfiepinne som jag bara sett Steffo och Jenny i tv-soffan haft tidigare. Och ett tu tre så hade jag inte bara tagit min första selfie med en pinne, utan även gjort mitt egna selfieklipp. Nu kan bara allt bli bättre.

Etiketter: selfie semester

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln