Det här är Färgelanda när det är som bäst

Gårdagens Dalslänning valde att citera mig redan i ingressen; "Det här är Färgelanda när det är som bäst". Det kändes så rätt och viktigt för mig att de gjorde just det, för det var faktiskt det som hela den där kvällen som jag medverkade i handlade om. Hur duktiga vi faktiskt är i Färgelanda och hur stolta och glada vi skall vara över det. Själv kändes det stort att faktiskt få vara med alla dessa duktiga musiker, sångare och få vara en del av något positivt. Istället för svart polotröja och bruna manchesterbyxor, blev det jeans, Jimi Hendrix-tisha och mörk manchesterkavaj. Kändes helt rätt. Jag framförde två texter som jag skrivit den senaste veckan. Det funkade.

I tidningen går det Bland annat att läsa;

Tommy Widekärr, kanske mer känd som ordförande i Färgelanda judoklubb, gjorde under kvällen scendebut som poet. Han läste upp de egenskrivna verken "Uppvaknande i Portbou" och Heartbreak hotel 20 år senare".
- Skrivandet har alltid varit ett intresse. Det var nu längesedan jag skrev poesi, men när jag fick frågan tackade jag ändå ja. jag älskar det här. Det är Färgelanda när det är som bäst, sa Tommy Widekärr efter uppträdandet.


 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln