Tacksam

Att vakna upp till skönsång en onsdagsmorgon är inte fel. Att uppvaktas, få frukost på säng och presenter - ett tydligt bevis på att jag inte är ensam, inte bortglömd, att jag är.
Att Toronto spelas ut och förnedras på hemmaplan mot Nashville med hela 2-9, är smärtsamt, men något man måste förtränga en sådan här morgon. 

Min arbetsdag börjar med att jag har ynnesten att få vara med och ordna luciafirande. Första träffen och 50 elever. Jag håller i informationen. Kort avbrott för att någon observerat att jag fyller år. Femtio som sjunger för mig, femtio som hurrar. Stort och jag är tacksam. Tacksam för allt jag har. Tacksam för vänner, familj, kollegor och jobb. Tacksam över att fått vara med ytterligare ett år på vår jord. Tacksam för kärlek och omtanke.
 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln