Jul på Aspekullen

Tidig morgon. Jag tittar på tidigare videojulhälsningar som jag gjort. Som denna från i fjol (klicka). Nästa gång får jag nog tänka på att kamma mig.

Varje år sedan 2006 har jag på julafton haft med Frankie Goes to Hollywoods video till låten "Power of love". Inte bara för att den låten är julens bästa, utan också för att videon ger den riktiga julkänslan. Värd att ses många gånger.

Jag minns fortfarande julen vi hade för två år sedan. Då det var kallt och snöade. Precis som på bilden här bredvid. Och julen innan dess, alltså 2011 års jul som var som den vi har nu; milt och soligt. Men tro nu inte för guds skull att jag trånar efter en vit jul. Det får gärna vara som 2011 eller som det är i dag för min skull. 

Tillbaka till nu. Tillbaka till julaktiviteter och familjehäng. Så mycket annat kommer inte hända.

God jul!

 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln