Mycket bättre kan inte årets första dag bli

2015. Årets första dag.
Jag tänker på det där en stund. Dagen har kommit och gått. Det är snart midnatt. Änne en dag som aldrig kommer komma åter. Därför är jag glad över att jag fyllt den med bra saker när jag nu hade möjlighet. Jag har varit på klubben och tränat istället för att slösa bort tid i sömn. Jag har lärt pojkarna att spela sällskapspel som inte innefattat en teve eller dator och jag har druckit det godaste vinet och frossat i både hummer och kräftor. Jag har sett på "Winter classic" och umgåtts med familjen. Så mycket bättre saker kan man inte göra på årets första dag.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln