Luft och adrenalin

Biblioteket är fullt av musik och adrenalin. Katterna pucklar på varandra i fåtöljen. Jag sväljer stora klunkar svart kaffe och masserar min panna. Känner mig slö, men borde vara det motsatta med tanke på alla timmar jag sovit i natt. Somnade redan runt sju i går kväll. I soffan förstås. Förvisso upp tidigt i morse för att förbereda sig inför lördagsmorgonens två judopass, men ändå.
Tim och Rebecca var på väg att avsluta sitt träningspass när jag kom till klubben. Skönt att se att de verkligen kommit i gång. Känner själv ett sug efter sprutande endorfiner. Då behöver jag sannerligen komma igång nu.

Katterna fortsätter att slåss och jag trummar på tangenterna. Mer kaffe och jag studerar landskapet utanför mitt fönster. Nästan sol nu. Det där stora, tjocka snöfallet verkar lyckligtvis avslutat. Varför inte en promenad och andas in härlig dalsländsk luft i mina lungor? En fråga till mig själv som inte är så svår att snabbt besvara.
Jag tänker på min far och mor som antagligen nu sitter på en bar där ute på den där ön i atlanten. De har inte sett havet på en vecka. De där siroccovindarna från Sahara ställer till det och jag vet av egen erfarenhet att den där luften inte är direkt hälsosam. Tur för dem att de skall stanna ett tag och att det förhoppningsvis rätar upp sig. Här är luften ren och frisk. Dock det enda positiva jag kan säga om årstiden i det här landet så här års.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln