Att blogga är som judo för hjärnan

Saker och ting blir sällan som man tänkt sig. Det kan man i allafall vara säker på. Dock är det en insikt som man tycks förvånas över varje gång man inser detta faktum. Varför är det så? Varför har vi människor så kort minne, när det gäller högst väsentliga saker?

Vädret överaskar inte. Inte jag heller. Väder och vind tycks blivit ett av de mer viktiga sakerna för mig att kommentera, fundera på och avhandla. Åldern kanske. I så fall frågan om det är bra eller dåligt? Jag menar, de där naturkrafterna har visat sig vara en minst sagt viktig, farlig och allvarlig kraft som påverkar oss dagligen. Något viktigt!
Hursomhelst. det är grått och trist och det enda det påverkar i dag är väl möjligen humöret.

Jag jobbar på. Fliker in med några bloggrader. Allt för att egentligen rensa skallen och tänka på annat några minuter. Att blogga är bannemig yoga för hjärnan! Eller, nu kan jag ju egentligen väldigt lite om yoga och kanske bara det man hört, sett och läst. Hade kanske varit mer passande att säga; Att blogga är bannemig som judo för hjärnan? Som en kommunikativ O-goshi? Eller en  mental sumi - gaeshi?
Men å andra sidan, vad spelar det för roll? Saker och ting blir ju ändå sällan som man tänkt sig.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln