Idrott är kärlek

Det känns liksom enklare allt när Svenska landslag visar sig duktiga i skidspåret. VM i Falun har även påverkat mig och det känns härligt och avspänt att faktiskt prata skidvalla, sportprestationer och spännande upplopp, iställer för IS, hatbrott och Putin, med arbetskamraterna.
T om min mor som nu befinner sig hemma igen, är entusiastisk och pratar helst om Kallas, tjejlaget och Olssons insats, när jag ringer till henne och frågar hur allt är. Skid-VM har sannerligen blivit ett andningshåll med rekreation för ett oroligt Sverige mitt emellan Vinter och vår.

Till helgen skall jag åka till Ängelholm med ett triggat judogäng för att slåss om medaljer. Det skall bli skönt att ge sig i väg. Inte för att lämna något eller någon, utan mer för känslan att just vara på väg. Komma ut på vägen, hänföra sig totalt till något, fördjupa sig, gå in i...
Den där sporten och framförallt den där klubben har gett mig så mycket i livet. Vänskap, trygghet, kärlek, tillhörighet och glädje. Det har gett mig identitet, känslan av att vara och tillhöra...Idrott är kärlek.
 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln