Redo

Vi lägger oss med februari och vaknar upp med mars. Lördag morgon och det är mulet och milt. Ännu en förmiddag med judoträning. Samma ritualer, samma rutiner. I eftermiddag åker jag sedan söderut tillsammans med de två på fotot här brevid. Det är dags för tävlingsnerv och adrenalin. För puls, för svett och tårar. Jag gick i natt igenom allt, en coachs sysslor. Att vara förberedd och välplanerad är ett måste om man skall lyckas. Att vara fysiskt och mentalt väl tränad är lika viktigt för lagledningen som för de aktiva. Allt känns bra. Snart är det dags, men först skall jag träffa och träna massa härliga barn på klubben. Det är judomorgon. Det är judohelg.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln