Everything is a test (Nothing...is.. what you think)

På teven en höjdarrulle med två av mina skådespelarfavoriter; Colin Farrell och Al Pacino. Och så Bridget Moynahan... Klockan närmar sig midnatt och innan jag skrivit klart dessa rader kommer en ny dag se dagens ljus. Ögonen är trötta, hela jag behöver en make over. Vattnet är kallt, men gör mig inte piggare. Dricker ändå. Bara teven är på, jag är av. Nollpunkt och stand by. Pacinos rollkaraktär Burke, levererar den ena "sanningen" efter den andra. Jag tar in, men behandlar inget. Jag är bara, men det knappt. Ny dag nu. Tidig lördag. Dags att sova lite. Meningarna försvinner, inga ord föds. Saker och ting är inte som man tror det är och allting är bara en prövning.

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”