Tävlingshelg

En heldag i en idrottsarena. Eller..mer korrekt en hel helg. Judotävling och Färgelanda judoklubb har deltagare både lördag och söndag. Då känns det skönt att man mellan coachandet kan slå sig ner på en lugn plats, koppla av, stänga det där bruset ute - det höga sorlet och gapande människor.
Jag har förhoppning om att få jobba lite. Göra färdigt saker inför den kommande veckan, men här i min lugna vrå i världen träffar jag på intressanta människor, gamla polare, följer med händelserna utanför..

Sista passet nu för idag. Seniorer som skall göra upp på mattan. Jag laddar om. Känner mig fortfarande pigg och sugen. Jag tror på min trupp. De är kämpar, de är krigare och jag hänger i.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln