Färgelanda är fantastiskt!

Jag informerar "mina" barn om hur vi tänker oss upplägget på uopvisningen. Jag informerar "mina" barn om hur vi tänker oss upplägget på uopvisningen.

Och så kom solen...
Och som den gjorde det! I precis rätt ögonblick när vi behövde den som bäst. 
Igår var jag missmodig. Det fanns ingen hejd på allt regn. Skulle vädret få sätta stopp på så mycket positiv vilja och engagemang? Min gamla judoelev tillika vän Rose-Marie hade med hjälp, planerat för en "alla barns dag". Ett jättebarnkalas i Färgelanda centrum där allt var gratis! Den kanske viktigaste sponsorn idag blev solen, som möjliggjorde det för barn att strömma till de stora grönområdena i centrum där jag bor. Där man kunde se på judo, prova judo, träffa Cowboys, kasta lasso, piska, palla äpplen, äta godis och glass, hoppa i ballonghav och mycket mycket mer. Det är sånt här, sådana här initiav från vanliga medborgare som imponerar på mig. Människor som min vän Rose-Marie och alla andra människor som utan att tveka ställer upp gratis för att alla barn skall kunna få en toppendag. All heder till dem!
Det är en sådan här dag jag känner mig riktigt stolt över att vara Färgelandabo. Färgelanda är fantastiskt!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln