I stundande glädjetid

Kvällen omsluter den minst sagt stökiga dagen, vinden avtar och det är tillfälligt torrt. Juni har inte lyckats att trumfa maj. Det är en hektisk tid och jag slutar kvällen med ett sent träningspass och det känns som evigheter sedan jag stod på judomattan och verkligen fightades, tog i, kämpade, slet... Nåja, min insats i kväll var minst sagt ordinär, men jag genomförde passet hel och nöjd trots allt. Nu kan det bara bli bättre.
Var på möte på skolan innan dess. Direkt efter jobbet. Min son är nu färdig för att ta ett nytt steg med ny skola, nya utmaningar, nya mål och drömmar. Det konstateras av en något stolt far.

På lördag är det Sveriges nationaldag. Den finaste av alla högtider. Det kommer jag prata om på lördag i mitt högtidstal på det traditionella firandet vid Stigens herrgård, Färgelanda. Jag kommer också prata om att det dröjde ända fram till 2005 innan den 6 juni blev en allmän helgdag i vårt land. Jag hoppas på att träffa dig där... förhoppningsvis i strålande solsken!
 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln