Sommarmelankoli

Grått ute, ganska grått inne, men på bilden jag bestämmer mig för till detta inlägg ler jag och visar hela tandraden. Måste hålla leenden upp. Jag dricker cola, lyssnar på musik och laddar upp mentalt inför aftonens träningspass. 

"Butterflies are free to fly, and so they fly away
And I'm left to carry on and wonder why"


Jag är fast i det vackra sorgsna och Sheryl och Sting gör sitt yttersta för att jag där skall förbli. Always On Your Side.
Denna sommar tycks inte bli det förväntade. Jag packar för att ge mig av. Trivs varken med detta sommarsverige, eller de där solhatarna längre. Eller...för den del; regnälskarna.  Man blir deprimerad. Man blir "anti" och negativ. Man blir som ... jag....

"But is this how it's really meant to be
No is it how it's really meant to be"


Det börjar regna. Sheryl sjunger fortfarande. Jag sluter ögonen och ber om försoning.
 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln