I studion

I den svenska huvudstaden är det en regndag och förmiddagen ägnar jag åt att skriva arr på ett par av mina låtar. Natten har ägnats åt inspelning av en nästan 20 år gammal låt från "min skattkista". En hyllningslåt till min hembygd, om Färgelanda och vikten av att tillhöra någonting. Det handlar om identitet och om kärlek...
Fortsättning följer i kväll. Brorsan vid spakarna. Han för arbetet framåt. Det är en arbetshelg. En arbetshelg full med gjädje. Min son är med. Gott om tid för att umgås. Det finns något magiskt i att umgås genom musik. Det finns något befriande i att gå upp i något man älskar, men som egentligen bara är något utan betydelse. Allt annat stängs utanför. Allt annat får vara för en stund, medan jag samlar krafter och världen där utanför fortsätter att bråka.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln