Alldeles innan jag tar helg

Världen fortsätter att explodera och människor är fortsatt galna. Min ambition för ett par dagar sedan att blogga om livsnjutning kom helt av sig. Svårt ämne i en sorgens tid. Ingen blogg.
Men nu väntar en påskhelg och för min del några välbehövda dagar ledighet. Hittar en bild i min telefon på mig tillsammans med min vän. Tillsammans med flera andra,  har vi haft en ytterst trevlig kväll. Jag ser nöjd ut - men trött. Symboliserar på ett bra sätt hur jag känner mig nu. Saker och ting faller på sin plats tillslut, även om jag känner mig slutkörd och färdig. Det finns med andra ord god anledning till att fira lite ledighet och uttrycka sin kärlek till allt det där som ändå är vackert i min tillvaro.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln