Sånt jag gör på en lång fredag

En långfredag precis som när jag var barn. Gigantisk lång! Dagen har gått i snigelfart. Enda skillnaden är att jag idag uppskattar det. Jag har vilat en del, planerat semestern, gjort ett antal hotellbokningar, spelat monopol. Efter en och en halv timma var jag utslagen. Sånt händer, men trevligt så länge som jag fick vara med. 
I går var jag ute med en man som jag känt i över 30 år. Svårt att slå gammal vänskap. En del öl, men framförallt riktiga samtal. Vi bär våra historier, vi har många beröringspunkter.  Det är sånt som jag tänker på denna långa fredag. Allt medan jag lyssnar på Emmylou Harris och gör mina långfredags-sysslor.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln