Ett försök att få det som det var förr

Det finns en irritation hos mig att min Hemsideplattform är riktigt usel att blogga från. Så har det iallafall varit tidugare. Det har fått till följd att jag aldrig bloggar från telefonen och det är synd, eftersom att det är ett fantastiskt bloggverktyg. När jag tidigare låg på Blogger fungerade det fantastiskt bra och dessutom en gratissida. Hemsida 24 som jag nu använder, är varken direkt billigt eller har en bra bloggfunktion, men åandra sidan är det ju heller inte en ren bloggplattform. Förövrigt fungerar det ju bra.

Nu säger iallafall Hemsida 24 att de fått ordning på mobilappen och det är just det i skrivande stund som jag vill testa.

Jag måste få till mer kontinuitet i mitt bloggande. Jag vill få till det som det var förr.

Att blogga bilder görs bäst från mobilen. Just det skall jag prova på nu. Dessa foton är från Färgelanda och dagens promenad i det vackra annandagsvädret. Håll till godo. Nu hoppas vi och håller tummarna för att detta funkar.

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”