Återblickar

Mitt första blogginlägg skrev jag i slutet av 2006. Med andra ord är jag inne på mitt 10e år som bloggare. Genom åren har jag haft ett antal gästbloggare som skrivit under några veckor. En av dem är Lars Bäcker.  Tillbakablickar är roliga. Läs gärna hans inlägg om andlighet som publicerades 3 augusti 2011 på min blogg; En andens man.
Jag önskar er trevlig läsning och en riktigt skön söndag!
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln