I dag går jag vidare

Idag har det regnat. Flera timmar i streck. Men de första timmarna sjöngs det hoppfullhetens musik av ett gäng ihärdiga fåglar som inte fruktade lite sommarregn. De fick dock även de  tillslut ge upp. Eller ge upp är är nog inte rätt ord. Det var en tillfällig reträtt, för nu är de tillbaka igen, mer ihärdigare än någonsin. 

Jag går ut och kan konstatera att det blivit lite varmare och behagligare. Maj har inte bjudit på något överdrivet härligt väder om man räknar bort några få dagar. Och värmen har det varit snålt tilltaget med.

Snart juni. Nu rusar det på. En spännande tid ligger framför mig på flera sätt. Har saker på gång. Och någon överaskning. Mer kan jag inte säga. 
Men det är tid att ta några rejäla steg framåt. Att gå vidare.

Även min blogg skall få sin beskärda del. Här skall utvecklas och en ny kurs skall läggas fram. Mycket skall förstås få vara som det är. Jag behöver bara få inspireras.

Så jag går vidare. Planer och idéer.  Inga stora steg. Det är jag för rutinerad för. Maklig takt framåt med fast blick mot nya mål.

Efter regnet känns allt så befriande och enkelt.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln