Medelålders män med gitarrer


På bilden min far (till vänster) och min farbror. Över 40 år sedan denna bild togs. De är 20-någonting. Unga män med gitarrer. En härlig bild från min barndom. Någonstans i dess närhet springer antagligen jag, min bror och mina kusiner. Jag växte upp i ett hem med mycket musik. Mycket levande musik till och med. Det har format mig.

Numera är så gott som alla artister jag lyssnar på äldre medelåldersmän. Just nu sjunger och spelar Neil Young Old man i mitt rum. Tänker på min äldsta bror. Han delar dessa erfarenheter. Han har dessutom beskrivit det väl här. Lyssna! 
 Tycker om den beskrivningen. 

Min blick skannar över min samling av gitarrer. Jag går fram till dem, tar på dem, greppar en och en. De är alltid redo.

Denna söndag är väl intecknad, men ...jag bestämmer.
Bara några minuter, bara en stilla avstämning innan allt det där andra. Saker få vänta när en medelålders man attraheras av sina gitarrer.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln