Innan allt börjar

Min son på väg till skolan med bestämda steg. Det är fredag och således en vecka kvar till skolavslutning, frihet och förväntningar. I handen har han två fiskespön och i ryggsäcken lämplig utrustning till det, samt proviant. Med andra ord kan man förstå att det inte är en vanlig skoldag med fysikböcker och mattematik som väntar. Dessa dagar är fulla av dessa schemabrytande dagar på både gott och ont. Jag tror att min son uppskattar det iallafall. Andra dagen med fiske för en pojk i yngre tonåren är oftast oslagbart.

Jag står med bar överkropp framåtlutad mot balkongräcket och tittar på när han går i väg. Det är sannerligen ett skönt ögonblick.

Om en stund är det dags även för mig att ge sig av till jobb. Inget fiske för min del, men ändå en mjukstart på dagen och likt min son kommer jag föra kosan framåt mot arbetsplatsen med bestämda steg.

....Och ett litet leende.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln