Saker att göra när man har semester

Utby Utby

För några dagar sedan var jag på en makalös trevlig middag med både trevligt sällskap och fantastisk omgivning. Egentligen var jag inte alls sugen. Ni vet hur det är; Man känner sig trött och sliten och man vill helst bara vara hemma och inte göra någonting. Samtidigt vet man att man kommer "trivas som fisken i vattnet" bara man kommer i väg.

Den där kvällen kommer bli en av de där minnerna jag kommer bära med mig fram vid årslutet då det är dags att summera årets händelser.

Och..det beror inte bara på den underbara maten och fantastiska Sangrian...

Jag har semester
Jag smygbörjade i fredags. Så här långt allt lugnt. Trots tider med förväntningar. Jag funderar fortfarande på hur jag skall lägga upp allt roligt. Det finns förvisso en lite tråkigare "to do list" också. En lista med alla de där sakerna som jag skjutit up till semestern. Den får dock vänta lite...

I morse när jag promenerade runt sjöarna fastslog jag följande;

  • Spela mycket gitarr
  • Skriva låtar
  • Bygga om min blogg
  • Återta arbetet med att dokumentera min släkthistoria
  • Långa dagliga dagboksanteckningar
  • Läsa minst 6 böcker
  • Se ett gäng filmer
  • Mycket tid tillsammans med familj och sköna vänner
  • Spela massor tillsammans med Rontan
En bra början.

I kväll är jag dock fast i arbete. Det är judoprojekt som skall ordnas finaniering till, som står på programmet. Det tillsammans med klubbens kassör, tillika min bästa vän. Det är absolut inte så tråkigt som det låter.

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln