Tiden innan Facebook

Min yngsta bror skickar mig denna bild. Han hade hittat ett gammalt vykort som jag skickade till honom 1999. Jag bodde i USA då och skrev hem till min bror och berättade att jag var på semester i den gamla sydstatspärlan Savannah. Nu var det inte just det som som i första ögonblicket väckte minnen till liv hos min bror, utan vad som faktiskt stod där på kortet, eller kanske rättare sagt det som inte stod där.
Det här var före Facebooks tid och E-mail och ICQ var det som gällde.
Vykort fungerade förträffligt och jag höll fortfarande på med att skicka brev i kuvert runt till familj och vänner som att det vore den mest naturligaste sak i världen.
Det var ju egentligen inte så länge sedan..
Ändå känns det som det.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln