Jag har mycket att tacka idrotten för.

Jag och min vän Rino troligtvis 1989. Det är invägning inför en tävling. Jag och min vän Rino troligtvis 1989. Det är invägning inför en tävling.

I dag har jag haft besök av en gammal vän som bott utomlands de senaste tio åren. Ett härligt återseende och även om vi i bästa fall träffas bara en gång om året, så är känslan som att det var som i går vi senast sågs.

Som så ofta i min vänskapskrets så är "judo" den gemensama nämnaren.

Jag har så mycket att tacka idrotten för, inte allra minst alla fantastiska vänner jag fått.

Om en stund skall jag tillsammans med en annan polare (som jag började att träna judo tillsammans med 1981) ta en cykeltur till grannsamhället för att umgås med ett par härliga vänner. Även de har den gemensamma nämnaren; judo.

Idrott förbrödrar och skapar band för livet.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln