I gränslandet

Tredje dagen innebar strövtåg i  gränslandet. I ett inlägg från 2013 begrundar jag inlägget som jag då skrev från den här platsen och framförallt studerar jag fotot på mig och min son. Tre år har gått. Det har hänt saker.

Idag vandrade jag samma led som då. Även nu tillsammans med min son. Denna gång blir det ett foto med bara mig. Man får var nöjd med det.

Det är något befriande med att vandra. Och trots att det inte är Inka-leden eller Santiago de Compostela, är ändå denna gräns mellan Svealand och Götaland en fantastisk upplevelse!
En "obygd" mellan en bygd och en annan. Det gamla gränslandet mellan götar och svear...

Det är en fantastisk kväll och jag och mina vänner har precis avslutat en bastant grillmiddag. Barnen tar sig ett kvällsdopp. Det är samtal, skratt och närhet till natur och varandra. Det är lugnt och frifullt i vårt läger. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln