Tillbaka

Hittar den här bilden som påminner om att för exakt 2 år sedan var brorsan och hans son hemma hos mig och jag kunde ta detta fina kort.

Jag lämnar Stockholm för den här gången och kör tillbaka mot västkusten i växlande typer av regn.
Jag har haft några sköna dagar hos brorsan, hans fru och lilla son. Vi har dessutom fått spela in två låtar och nu ser jag framemot resultatet om några dagar då brorsan gjort klart det sista.

Facebook påminner mig om att det var 5 år sedan min bror gjorde ett blogginlägg hos mig som gästbloggare. I början av detta decennium bjöd jag in gäster att skriva på min blogg. Det blev väldigt populärt och flera av de där inläggen blev för tiden "visningsrekord" här på min blogg. Jag har många gånger funderat på en uppföljning av det, men aldrig riktigt hittat ett nytt bra format för det. Idén är dock god och det tåls att fundera vidare på. Så länge bjuder jag på det där inlägget med Ronny från 8 augusti 2011. Läs här.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln