Trendbrott

Om ett par timmar är det tränarkickoff på klubben. Saker och ting återgår mer och mer till det normala. 
Jag letar efter ett kort på mig själv att sätta ut för att pryda detta inlägg. Jag vill ha ett med judodräkt och helst från mattan i dojon där jag är svettig, men ser stark ut. Precis som efter ett hårt träningspass. Hittar dock inget som ser trovärdigt ut. Bäst före datum har likson redan gått ut...

Kortet från bilden är från en uppvisning i centrum som några av barnen på klubben gjorde för något år sedan. Jag gillar den. Dessa härliga barn och så några av mina tränarkollegor i bakgrunden. Jag som går igenom en sista gång hur vi planerat uppvisningen.

Jag måste ta mig samman. Jag behöver sannerligen komma i gång med träning igen. Den här kroppen har lidit rejält denna sommar. Jag har aldrig egentligen gillat vad lättja och "no control" över näringsintaget gör med en. Denna orörlighet är total, men förhoppningsvis inte konstant.

Men,

Ingen noja här. Jag vet vad som krävs. Bra vardagliga rutiner, äta allsidigt och förnuftigt och röra sig en massa.

God dag kära dojo - Nu kommer jag!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln