Daydream

Det är morgon i Homstead, Florida och jag ser framemot en förmiddag vid poolen innan resan fortsätter ner i Florida keys Det är morgon i Homstead, Florida och jag ser framemot en förmiddag vid poolen innan resan fortsätter ner i Florida keys

Dagarna vandrar in i september och medan jag drömmer mig tillbaka till lata dagar i Florida, matas vi med uppgifter om hur Orkanen Hermine drar in i staten. Dess kust har plågats av kraftiga regnskurar under flera dagar, skolor har stängts och nationalgardet har kallats in.
Florida har inte haft en liknande påhälsning sedan 2005. 

Desto lugnare och vackrare var det för ett par månader sedan....

Det är fredag morgon och solen skiner och jag med den. Den här veckan har gått betydligt smidigare än sin föregångare. Jag antar att jag blivit mer kompatibel.
Det krävs tydligen en inkörningsperiod efter semester för Tommy numera.

God dag!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln