Dessa 33 år

Jag skriver dagbok. Har gjort det sedan 1983.
33 års anteckningar om livet och tid och rum.
Det har  blivit ofantligt massa böcker.
I somras när jag gjorde i ordning vårt förråd hittade jag hela denna ovärderliga skatt och de närmsta två timmarna därefter läste jag, skummade igenom, luktade på sidorna, luktade på böckerna, mindes och tänkte tillbaka.
Att läsa gamla anteckningar om sig själv kan vara smärtsamt, pinsamt och jobbigt, men också roligt, chockerande och underbart.  

Dessa böcker kommer med största säkerhet vara helt utan betydelse för framtidens generationer , men en guldgruva för mina kommande barnbarn och deras avkommor. För är det något jag har lärt mig som släktforskare är det att man hungrar efter den allra minsta information om en förfader. Om mig kommer det finnas mycket att läsa.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln