Livets arena

Det är en tävlingshelg.
En stor judotävling, men denna gång inte så långt härifrån. En arena med människor som delar samma intresse som jag. Flera av dem har jag lärt känna och upplevt massor tillsammans med. Både på och utanför judomattan.

Jag har verkat i dessa sammanhang nu i 35 år...
Och så är det dessa atleter. Anledningen till detta skådespel i dagarna två.

Jag kommer till arenan lagom för kvällspasset. Anders från klubben skall tävla. Han är en riktig tuffing och står för allt det där som man vill förknippas med i föreningssammanhang. Ger alltid allt, stark lojalitet för klubben, engagemang och kämpaglöd. En sådan som man vill finnas vid sidan av.
Idag stannar jag dock hemma, men mina tankar är likt väl vid tävlingsarenan. Jag tänker på klubbens tävlande. Önskar allt gott. Hoppas på en bra tävlingsdag. Tänker på den där intensiteten och energin som finns där. Mitt hjärta slutar aldrig blöda för den här sporten och dessa människor.

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”