Last Christmas

Juldag skall bli Annandag och när jag bestämmer mig för att skriva några rader nås jag av beskedet att en av åttiotalets bästa och viktigaste röster har tystnat.
George Michael är död. Last christmas...

För en stund sedan såg jag den gripande dokumentären om Amy Winehouse på SVT. En del av detta inlägg skulle få handla om henne. Nu kan jag bara konstatera hur lyckligt lottad jag är som inte behövt leva med den press och  psykiska stress som följer när alla vill åt en, när media hela tiden ligger på och alla förväntningar från sina fans, sin familj och stab bryter ner en innefrån tills man inte orkar leva mer.

Då är jag så tacksam över att jag är en helt vanlig musikintresserad medelåldersman som får en stund värdefull tid tillsammans med den här damen. En ynnest att få sjunga och spela ihop med någon med en så fantastisk röst och känsla för god musik.
Och allt är på våra egna villkor.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln