Jag gör dagen till min

Det tar sannerligen en tid att komma till ro. Tid för att ordna allt det där som måste ordnas. Det kräver några dagars ledighet. 
Denna jul är det minimalt med ledighet för de flesta. Jag har dock så att det blir över. Iallafall vil jag tro det, men innerst inne vet jag att dessa dagar snabbt blir fulla.
Jag vill ha "enspelagitarrheladagendag". Helst flera. Iallafall två. När man verkligen vill göra något så måste man göra det helhjärtat. Inget "utanför" får komma in.
Egentligen handlar det om "integöranågontingdagar", men det låter så destruktivt, även om det är just sådana dagar jag vill ha. Inget planerat, inga måsten.

Året fejdar ut. Ett bra år för mig personligen, ett dåligt år för världen. Har inte hunnit summerat allt ännu. Denna eftermiddag är dock vigd för reflektion. Det fungerar med fördel med en gitarr i knät.
Kanske tar jag ännu en promenad och värmer på glögg sedan. Denna onsdag skall förvaltas väl. Ännu finns det mycket tid för att göra ingenting.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln