Livet Deluxe

Denna helg är början på mitt fysiska återtåg med start i morgon och ett för mig späckat träningsschema kommande vecka. Livet deluxe har dock tydligen satt sina spår med tuffa arbetsveckor, ihärdig förkylning och uppbokade sena kvällar. När jag skall ta det där morgonträningsfotot en vanlig lördag som denna, uppenbarar sig en helt annan man än den jag vill vara. 
Den här mannen behöver sannerligen en total make over.
Så jag ägnar resterande dag åt att vila. Det är sängläge, sömn och lite bok.
Det är en dag i februari...
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln