Förväntningar

Denna morgon är det snö på min balkong, snö på min sköna solstol som jag satt så skönt i igår. Jag dricker mitt kaffe stående därför, men den friska luften är ändå så pass härlig att andas in, så att man ändå vill stå där några minuter och bara vara. 
Det är en ny morgon, en ny dag.
Sedan följer en promenad runtom i samhället och solen skiner, men fåglarna och de unga föräldrarna med barnvagnar tycks för tillfället tagit timeout. Det är blåsigt och i ärlighetens namn lite kallt i vinden.
Det gäller att hålla uppe tempot.

Jag tar några kort på min promenad, som jag så ofta gör. Alltid vyer som jag redan dokumenterat 100-tals gånger innan. Det kan tyckas märkligt, men om man tittar på korten senare och jämför, uppstår spännande nya upptäckter om förändringen i ens landskap. Det skapar iallafall för mig tillräcklig spänning för att jag skall fortsätta att göra det.

Jag planerar för ett återtåg på träningsmattan. Jag känner mig frisk och någorlunda stark. När man inte rört på sig i någon fysisk större utsträckning på över 3 veckor uppstår den där smått desperata känslan av att äntligen få komma igång igen. Det känns i huvudet. Det känns i hela kroppen. Det finns helt klart förväntning i luften.

Detta...
Trots snö, lite mer kyla och i stort sätt motvind hur man än står.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln