Dags att avsluta

Jag tillsammans med min bror Sigge i samband med min sons konfirmation. Foto: Evelina Kvist Jag tillsammans med min bror Sigge i samband med min sons konfirmation. Foto: Evelina Kvist

Jag fick idag för mig; några fina kort tillskickade mig. Bland annat detta på mig och brorsan. Det är min sons konfirmation och vi har precis gått ur kyrkan och alla står utanför för fotografering, småprat och för att hälsa på dem man känner. 
En fin stund med glädje, en och annan djup suck och massor av förväntningar inför eventuella kalas som står näst på tur.

Det är tid för att avsluta. Klubben har stängt för sommaren och officiella träningar kommer inte ske förrän till hösten igen och igår höll jag möte med 15 klubbfunktionärer där vi sammanfattade och nådde samsyn inför hösten.
Den här veckan närmar sig sitt slut och nästa vecka så är det tack och hejdå till jobbet för ett tag. En ganska lång semester hägrar..

I morgon ställer jag in autopiloten och kör på en vecka till. Sedan blir det standby-läge.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln