En tisdag i september

I kväll kom jag inte iväg till klubben och något träningspass. Känner mig trött i både kropp och knopp, men framförallt är det skönt att få en kväll så här i veckan då man kan få ordning på sånt som man ligger efter med och dessutom få möjlighet till att planera framåt. Jag tycks ligga efter på alla plan...

Men
Igår tränade jag och det var ett sånt där riktigt skönt pass som var väl balanserat och en Tommy som fokuserade och jobbade på bra fysiskt. Den där känslan efter ett pass då man själv känner att man presterat väl, är helt underbart skön.
Att jag var trött syns tydligt på bilden där jag poserar med min "motståndare" efter en hård fight. Han ser dock "otrevligt" fräsch ut...

Och
det är tid att sluta att hänga upp sig på saker och gå vidare, för jag har varken tiden eller energin till att göra det.

.....

Jag förhör inför prov och jag spelar gitarr och sjunger med min son. 
Jag tar tag i mina "måste-göromål" och noterar misstroget att det är mestadels jobbrelaterade uppgifter som behöver göras.
Det är tisdag och så mycket kvar av veckan. Ändå känns det som att jag är utsatt för en sån tidspress.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln