Och så blev det helg

Mitt kaffe efter jobbet dricker jag ute och solen värmer och laddar på med ny energi. När det gäller det där med ”energi” är det nog förresten mer en önskan och förhoppning att det skall kicka in inom en inte för lång framtid. Just nu är det tömt.
Ute är det fortfarande väldigt grönt. Det kommer upp för mig nu när jag ser på bilden jag precis tagit.  Fågelsång förekommer och om det här nu är höst, måste jag medge att det är rätt fint ändå..

Och kvällen planeras att njutas i lugnets tecken. Kanske ute här på balkongen, kanske i ett skönt rum med både tystnad och sång. Oavsett, är det från och med nu helg och jag ber att den skall bli långsam och ljus.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln