Sånt som gör hela min dag

Det är roligt att känna sig uppskattad. Sådana här statusuppdateringar som ni ser på bilden blir man aldrig trött på.
Det gör liksom hela ens dag...
Och jag planerar för nya tider och oktober är kall och snart har vi vintern här.
Jag spelar de där låtarna som minner om värme och ljus och det fungerar alldeles utmärkt.
Det är arbete, möten och sedan närvaro när min son gör läxor. Han är på sista etappen av sin resa mot vuxenlivet. Först göra klart de här sista månaderna på ett bra sätt. Sedan väntar gymnasiet och en helt ny tid som skall ta sin början. Jag hoppas att han kan avverka de här månaderna med ett lugn. Att han skall kunna tygla den där inre hetsen. Det där hetsiga humöret som han fått efter mig. Att han skall kunna ”släppa saker” på ett bättre sätt än vad jag lyckades med i hans ålder. Vad jag lyckas med nu....
Och...
Jag planerar för nya tider och jag gläds över allt det där ”lilla” som för mig är ”stort” och jag jobbar på att fokusera på det som är viktigt...; Goda vänner, en son som tycks vara nöjd med tillvaron och fridfullhet

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln