Daddy

Det är en kall men solig morgon och jag överaskas med frukost och presenter och just där och då är allt som finast. Min son väcker mig och det bjuds på bananpankakor med tillbehör. Efter att jag druckit mitt te, blir jag ändå kvar vid bordet en stund. Det är precis som att jag vill hålla kvar det här ögonblicket...
Det är november, men det känns som en ljus dag i april.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

  • Pelle Alm » Walk the blues:  ”Howdy! Vem är din favoritgitarrist? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln