För jobbiga dagar

Jag har mina knep för jobbiga dagar.
Med åren har jag funnit bra beredskap för att överleva de där dagarna i livet då saker och ting inte riktigt går som man vill.
För det är ju så att även om man har sin plan och ser framemot en ny dag, en ny vecka och går in i det med kraft och energi, så är det ju inte alltid som att det blir så där bra som man vill. Inte att man känner att man har kraft och energi heller.
En källa till överlevnad är min youtubekanal. Där finns en hel del bevarat och dokumenterat. Mestadels saker som är roliga för mig och familjen förstås, då det är vi som ofta är i centrum där.
Och så finns det ett och annat mysigt klipp som det nedan som passar alla. Jag visade min son det för en stund sedan. Vi båda log tillsammans.
Ibland är det roliga när andra blir utsatta för direkta hemskheter. Vi människor har ett konstigt sinne för humor och medmänsklighet. Det här klippet är dock befriande roligt och min son bjuder gärna på det.
En stunds förlösande härlighet i det gråa trista.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln