Tillbaka

Jag och mina tränarkollegor på lördagsträningarna. Vi brukar alltid stämma av efteråt, sammanfatta hur träningspassen gick, vad vi behöver tänka på nästa gång. Jag och mina tränarkollegor på lördagsträningarna. Vi brukar alltid stämma av efteråt, sammanfatta hur träningspassen gick, vad vi behöver tänka på nästa gång.

Efter en tids uppehåll var jag tillbaka på mattan i kväll.
Visst, jag har varit på klubben på lördagar och hållit i mina träningar, men själv inte tränat på evigheter.
Jag har varit less och är det kanske fortfarande, men ikväll kändes det skönt att vara tillbaka.
37 år på judomattan är inget man bara sopar undan.

Och jag hittar ett kort från i lördags. Jag och mina tränarkollegor som summerar dagens två pass.
På sätt och vis är den där klubben mitt hem. Där jag hör hemma, även om man måste åka iväg ibland för att kunna komma tillbaks.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln