Innan mörkret faller

Heja stilla veckan! Om du bara visste hur passande det känns att du dyker upp just nu.

Och tvätten får hänga ute på en livlös balkong, men ganska snart kommer här en snyggt kromad grill slåss om uppmärksamheten med prunkande växter och inbjudande solstolar.
 

Det är söndagen innan påsk. En tillbakablick i historien minner om Jesus intåg i Jerusalem. Hur han red in i staden på en åsna för att fira den annalkande helgen och togs emot av folket som en ... Ja med dagens jämförelse; en rockstjärna! Människor som jublade och viftade med sina säljgrenar, samtidigt som det sjöngs "Hosiana".
Inom några få dagar skulle det vara lite si och så med det jublet.
 

På söndagar brukar jag bedyra min förkärlek till just denna veckodag. Idag ingen skillnad. Det är en strålande dag som inbjuder till långa promenader, men också till reflektion och stillhet. Dock måste denna söndag bli lite av en högprestationsdag. Det är så mycket som måste bli klart innan mörkret faller.

Men...först lite fågelkvitter och hett te. Detta ute på den än så länge "livlösa" balkongen, härligt försjunken i en stol, bredvid en tvätt som börjar bli torr.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln